Bakan Karaismailoğlu, Belediyeyi Ziyaret Etti!

0
26

Hatay’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, beraberlerinde, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları olmak üzere İskenderun Belediyesini de ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentimiz İskenderun ile Belediye çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri hakkında bakana bilgiler aktardı.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tosyalı; “İlçemize ilişkin ulaştırma ve yatırım projelerinin görüşüldüğü ziyarette ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Tam Destek

İskenderun Belediyesinin ulaşım ile ilgili projelerine tam destek verdiklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ise; “Hatay geneli ile ilgili devam eden kara yolu projemizin bitirilmesi için önemli görüşmelerde bulunduk, bunların takipçileri olacağız. Özellikle Hatay ve bölgesiyle birlikte dört gözle beklenen en önemli işlerimizden biri Amanos Tüneli. Son birkaç aydır bu projenin üzerinde çok önemle, titizlikle durmaktayız” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, İskenderun’daki projelere de destek olacaklarını belirterek; “İskenderun Belediyemizin de ulaşım ile ilgi projeleri var. Bu projelerimizde çok önemli projeler. Tüm bu çalışmaları plan ve program dâhilinde gerçekleştireceğiz. Bu projeler ile kent içi ve kente ulaşım büyük oranda rahatlayacak. Bu projelerin takipçisiyiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu vesile ile tüm bölge halkına selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Fatih Tosyalı, günün anısına Bakan Karaismailoğlu’na hediye takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here