Bakan Yardımcısı Yayman İskenderun Belediyesinde

0
127

16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, bu kapsamda kentimize geldi.

Kentimizde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Yayman, belediye personeline de anayasa değişikliği hakkında bilgiler verdi.

İskenderun’a yapılacak hizmetler konusunda Başkan Dingil ile sürekli irtibat halinde olduklarını vurgulayan Yayman; “İskenderun’a hizmet noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

16 Nisan referandumunun önemine vurgu yapan Yayman; “Bizim işimiz halka hizmet. 16 Nisan, ülkemizin geleceği için çok önemli. Bizlerde bu halk oylamasının önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü Yayman’a teşekkürlerini sunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Hemşerimiz Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Yayman’ın ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Bakan yardımcımız ile halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sayın Bakan yardımcımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yayman daha İskenderun Belediyesi personeli ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here