Bakan Soylu’dan Askerlere Moral!

0
62

bakan-soylu1“Türkiye’yi Kendi Hedeflerinden Uzaklaştırmaya Çalışıyorlar”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz hafta sonu Hatay’a gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Bakan Soylu, ilk olarak Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek burada askerlerle kahvaltıda bir araya geldi. Soylu, İl Jandarma Komutanlığı’nda Albay Turgay Aras tarafından karşılandı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen kahvaltıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin hedefleri olan bir ülke olduğunu ifade ederek; “Türkiye bir taraftan hedefleri olan bir ülkedir. Bir taraftan da birilerinin çok meşgul olduğu bir ülkedir. Yani bu birilerinden bahsederken bizim birliğimizi istemeyen, huzurumuzu bozmak isteyen, büyüklüğümüzü çekemeyen ve etrafımızdaki coğrafyaya sağlayacağımız o huzuru etkisizleştirmeye çalışan birilerinden bahsediyorum.

bakan-soylu2

Ekonomik olarak Türkiye’ye sıkıntı veremedikleri için Türkiye’yi kendi zenginlikleri üzerinden kendi farklılıkları üzerinden fitne ile araya koyacakları nifak ile etkisizleştirmeye, Türkiye’yi kendi hedeflerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Yani konsantrasyon bu noktaya olmasın, konsantrasyon ileriye olmasın hep bulunduğumuz alanı nasıl muhafaza ederiz, konsantrasyonumuz buna olsun. Bizim hem bulunduğumuz alanı muhafaza etme gibi bir görevimiz var, ama aynı zamanda da bu ülkenin hem gelir seviyesinin yükselmesi, standartlarının yükselmesi, etrafındaki coğrafyada zenginliklerinin bir şekilde nakledilmesi gibi sorumluluğumuz var. Biz bu ülkeyi yönetenler olarak bu konuda gece gündüz acaba yarın ne yapabilirizin gayreti içerisindeyiz. Eğer Türkiye’de bizden daha az uyuyan insan varsa bizim eksikliğimizdir. Tekrar söylüyorum, bizden daha az uyuyan varsa mesaisinde biz eksikteyiz. Biz az uyuyacağız, çok gayret göstereceğiz ve çok mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, askerle yapılan kahvaltının ardından Hatay Valiliğine geçti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here