Bakan Eroğlu, Hataylı Partilileriyle Bir Araya Geldi

0
90

bakan eroğlu akp1“Sandığa Giderek Hep Birlikte ‘Evet’ Mührünü Vuracağız”

Geçtiğimiz gün ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önceki gün bir dizi temel atma ve incelemelerde bulunmak amacıyla Hatay’a gelmişti. Hatay ziyareti kapsamında Ak Parti Hatay İl Başkanlığı parti binasında partilileriyle bir araya gelen Bakan Eroğlu, buradan tüm Türkiye’ye mesajlar verdi.

Parti binasındaki toplantıda referandum konusu ağır basarken Bakan Eroğlu; “Güçlü ve istikrarlı bir yönetim için ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

Siyasi istikrarın sürmesi, koalisyonların yaşanmaması, süratli karar alınması için çok başlılık olmaması açısından 16 Nisan halk oylamasının ülkemiz açısından tarihi bir milat olacağını önemle vurgulayan Bakan Eroğlu; “Bizlerde sandığa giderek hep birlikte evet mührünü vuracağız. Yasama, yürütme, yargı müstakil olacak.

bakan eroğlu akp2

Yürütme çok başlı. Şimdiye bakmayın cumhurbaşkanı ile başbakan şuan uyumlu çalışıyor. Geçmişe bakıldığında, bunların birçok örneğini yaşadık. Halk oylamasından sonra bunların sorunların hepsi ortadan kalkacak” diye konuştu.

Konuşmasında, referandum süreci hakkında muhalefetin takındığı tutumu ve açıklamalarını da eleştiren Bakan Eroğlu; “Muhalefet ne derse desin söyledikleri hep yalan, rejim değişikliği diyorlar, böyle bir şey yok” dedi.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine de değinen Bakan Eroğlu, halk oylamasından sonra bu tür olayların da geride kalacağını ifade ederek; “Bu girişim Türkiye’yi bölme, parçalama girişimidir. 60 yıldır batının planladığı bir girişimin son halkasıydı ama milletimizin kahramanlığı, tüm siyasi partilerin kararlığı neticesinde bu darbe girişimi bertaraf edildi. Bu tür şeyler eski Türkiye’de kaldı. Halk oylamasından sonra yeni Türkiye’de bu tür olaylar geride kalacak” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here