Bahçeşehir’in Yıldızları Parlıyor!

0
518

bahçeşehir koleji (3)Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampusu Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Hatay Şampiyonu oldu. İl Birinciliğini göğüsleyen İskenderun Bahçeşehir ekibi, Bölge Şampiyonasında da Hatay ilini temsil edecek.

Öğrencilerinin akademik başarılarının yanı sıra sanatsal ve sportif yönlerine de ağırlık veren Bahçeşehir Okulları, Hatay Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında bir kez daha bu çabasının karşılığını aldı. Yıldız Erkek Basketbol Takımı, il genelinde tüm rakiplerini geride bırakarak Hatay Şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyon takımın çalıştırıcısı, Beden Eğitimi Öğretmeni İlker Tüzel Özçelik; “Zor bir süreçten geçtik. Meriç Seküçoğlu, Mustafa Aykaç, Egemen Aray, İhsan Çakır, Uğur Ülker, Salih Emir Çoşkun, Tuna Çoşkun, Haluk Bulut, Altay Bahadır Önsüz, Turan Bayar, Berke Gizay Kavvasoğlu ve Etkin Serçelik’ten oluşan takımımı kutluyorum. Disiplinli çalışma temposu sayesinde Hatay Şampiyonluğu kupasını hak ettik. Bundan sonraki hedefimiz Bölge şampiyonasında ilimizi layıkıyla temsil etmek ve çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak” şeklinde konuştu.

İl genelindeki turnuvanın son maçında, Antakya İnönü Ortaokulunu, çekişmeli ve centilmence bir maç sonucunda yenerek kupaya uzanan İskenderun Bahçeşehir Yıldız Takımı, bundan sonra Bölge Şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here