Bahçeşehir’den Görsel Sanatlar Sergisi

0
360

bahçeşehir koleji6Her yönüyle yaşam eğitimi veren Bahçeşehir Okulları bu kez de Görsel Sanatlar sergisi açtı. Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampusu öğrencilerinin yıl boyunca Görsel Sanatlar dersinde ve çeşitli kulüp etkinliklerinde meydana getirdiği eserlerden oluşan sergi üç gün boyunca Primemall AVM Havuz başında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sergi, geniş bir katılımla, 29 Nisan Cuma günü saat:14.30’da havuz başında açıldı. Açılış öncesi sergiyi ziyarete gelenleri, Bahçeşehir Okulu müzik grubunun bir sürprizi bekliyordu; piyano ve yan flüt öğrencileri sundukları bir dinletiyle resim ve müziğin huzur veren birleşimini yaşattılar. Açılış kurdelesini Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun yanı sıra Belen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz, AVM Müdürü Uğur Sevinmiş, Okul Müdürü Mustafa Uçan ile sergide eseri bulunan öğrencileri temsilen Müfide Galioğlu kesti.

bahçeşehir koleji7

Her öğrencinin tek ve eşsiz olduğu inancıyla yola çıkan Bahçeşehir Okulları, öğrencilerini yetenekleri doğrultusunda geliştirmeyi çok önemsiyor. Yeteneklerini keşfetmek ve yaratıcılıkta sınırları zorlamak üzere teşvik edilen öğrenciler her gün harikalar yaratıyor. 21. yüzyılın çok yönlü bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen okul, bu doğrultuda öğrencilerini sanatsal ifade yollarını keşfetmeye ve duygularını, düşüncelerini farklı sanatlar aracılığıyla yaratıcı bir biçimde ortaya koymaya yönlendiriyor ve onları sanatla iç içe bir ortamda yetiştiriyor.

Sergiye gelen ziyaretçilerin duygu ve düşüncelerini paylaştığı ziyaretçi defterine, başta Belediye Başkanı Vurucu ve öğrenci velileri olmak üzere, sergiyi gezen AVM müşterileri de katkıda bulundu.

bahçeşehir koleji8

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here