Ateş Bu Kez Reyhanlı’yı Yaktı

0
225

şehit-reyhanlı1Şehit Uzman Çavuşun Hatay’daki Baba Evine Acı, Yüreklere Sancı Düştü

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Tepe beldesinde, sabah saatlerinde ekmek almaya giderken otomobiline açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Sait Çelik’in Reyhanlı ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hacı Nuri Ünal ve Emniyet Müdürü Mustafa Özkan sağlık ekipleri eşliğinde şehit uzman çavuş Muhammed Sait Çelik (25)’in babası Yusuf ve annesi Necla’ya şahadet haberini verdi.

Anne Nejla ve baba Yusuf Çelik, acı haberle yıkılırken, haberi duyan yakınları ve komşuları da eve akın etti. Çığlıklar atıp fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahale ederken, eve Türk bayrakları asıldı. Şehit uzman çavuş Muhammed Sait Çelik’in Fikriye Çelik ile evli ve bir erkek çocuk babası olduğu öğrenildi.

Cenaze Töreni Dün Akşam Yapıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Sait Çelik, dün saat 18.00’de Reyhanlı Belediyesi Yanındaki Atike Hanım Camisinde kılınan Cenaze Namazının ardından Reyhanlı Bayır Mezarlığında gözyaşları ve ağıtlarla defnedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here