Atalar Basket Takımından Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

0
104

Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, Hatay Şampiyonluğunun ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nu makamında tam kadro olarak ziyaret etti. Kolej Müdürü Fethi Gürpınar, Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit Duman ve sporcular ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu’na yapılan ziyarette güzel anlar yaşandı.

Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, sporcuların başarılarına alıştıklarını 7. defa üst üste alınan bu şampiyonluğun bir tesadüf olmadığını ve bu başarının memleketimiz açısından bir gurur olduğunu dile getirerek; “İskenderun’da eğitim-öğretime devam eden Atalar Koleji yönetimi ve öğretmen kadrosuna, memleketimize böyle güzellikleri kazandırdığı için Kolej Müdürü Fethi Gürpınar huzurunda teşekkür ederim” diye konuştu.

Müdür Keleşoğlu, sporculara, daha fazla şampiyonluklar yaşatmaları dileğiyle başarı belgelerini takdim etti. Okul adına bir plaket de veren Müdür Keleşoğlu, bundan sonraki aşama olan grup müsabakalarında Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımına başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here