Aşkar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
411

Yaklaşık üç ay önce beyin kanaması geçirerek yoğun bakımda tedavi altına alınan karma sporlar hakemi CHP Kadın Kolları üyesi Hülya Aşkar, 3 aylık yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Mersin Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık 3 ay yaşama tutunmaya çalışan Hülya Aşkar, vefat ederek tüm sevenlerini derinden üzdü.

Güler yüzlülüğü ve yardımseverliğiyle tanınan Hülya Aşkar 58 yaşında veda etti. Merhume Aşkar için, Pazar günü Numune Mahallesi AVM karşısındaki evlerinin önünde tören düzenlendi. Sevenlerinden oluşan kalabalık topluluğun hazır bulunduğu törende merhume için dualar okundu. Buradaki törenin ardından Aşkar, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hülya Aşkar’ın cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra CHP İskenderun İlçe, Gençlik ve Kadın kolları üyeleri ile çok sayıda partili de katılım gösterdi. Konferansa katılmak üzere kentimizde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek de Aşkar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here