Asfalt Kaplama Yaptırılması Amacıyla İhale Yapıldı

0
81

bld-asfalt3Tedaş’ın elektrik çalışması ile doğalgaz çalışması, içme suyu şebeke döşeme çalışması programıyla uyumlu devam edecek. Çalışmalar biten yerler asfaltlanacak

İskenderun’un doğalgaz, elektrik şebekesi, drenaj kanalları, içme suyu şebeke döşeme gibi altyapı çalışmaları, kurumlar arası eşgüdüm içinde, uyumlu ve programlı bir şekilde birlikte devam edecek ve tamamlanan yerlerde asfaltlama çalışması yapılacak. İçme suyu şebeke döşeme çalışmasına uyumlu programla, asfaltın tekrar kırılmasının önüne geçilecek ve altyapı çalışmasının halkımıza vereceği sıkıntı böylelikle en aza indirilmiş olacak. Altyapının uyumlu programla tamamlanmasının ardından, asfaltlama çalışması yapılması ekonomik olarak da tasarruf sağlayacak.

İskenderun’da altyapı çalışması devam ederken, tamamlanan yerlerin asfaltlanması amacıyla, İskenderun Belediyesi’nce asfalt kaplama yapım işi ihalesi de yapıldı. İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak ve bulvarlarda asfalt kaplama yapılması yapım işi ihalesini, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’de izledi. Belediye Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleye, dört katılımcı firma teklif zarfı verdi.

İhalede yaptığı konuşmasında, İskenderun’da drenaj kanalları, içme suyu şebeke döşeme çalışmaları, doğalgaz gibi kentin ihtiyacı olan altyapı çalışmalarının yapıldığını ve bunun yapılmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Civelek; “Altyapı çalışmaları ameliyattır. Bu çalışmalar nedeniyle her yer kazıldı ve kazılmaya devam edecek. Altyapısı tamamlanan tüm yolları tekrar açılmayacak şekilde asfaltlayacağız. İskenderun altyapısı sağlam bir kent olacak” dedi.

İhalelerin şeffaf yapıldığını da belirten Başkan Civelek; “Bütün ihalelerimiz şeffaf yapılıyor. Yüzlerce ihale yaptık. İskenderun’un en temel ihtiyaçlarını yerine getirdik. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlere de İskenderun’a da hayırlı olsun” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt kaplama yapılması yapım işi ihalesinde, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here