Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
564

İntihar Eden Hatay Asayiş Şube Müdürü Kurtarılamadı

Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, İl Emniyet Müdürlüğünde intihar girişiminde bulundu. Ateş, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay, Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde Pazar günü öğleden sonra meydana geldi. 3’ncü Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Ateş, iddiaya göre Emniyet Müdürlüğü içinde beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Ateş, polis memurları tarafından Hatay Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ateş, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ateş’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İntihar ederek hayatını kaybeden bir dönem Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü de yapmış olan Asayiş Şube Müdürü 48 yaşındaki Mustafa Ateş için Hatay Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Pazartesi günü düzenlenen cenaze töreninde, Ateş’in Türk bayrağına sarılı tabutu İl Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Mustafa Ateş’in ailesi ve yakınları tabutunun başında gözyaşı döktü.

Saygı duruşunun ardından Mustafa Ateş’in öz geçmişinin okunduğu cenaze töreninde, Ateş’in naşı, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun okuduğu duaların ardından defnedilmek üzere karayoluyla Ankara’ya gönderildi.

Törene Ateş’in ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları, Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here