Arsuz Karaağaçspor 1967, Kadirli Demirspor’a Puan Kaybetti

0
309

Stat: Karaağaç Belediye Spor Tesisi

Hakemler: Ömer Faruk Gültekin*** Mehmet Şengül*** Mehmet Çakmak***

Arsuz Karaağaçspor 1967: İsmail*** Alişan Güler** Abidin** Ferit** İbrahim** Akan** (Dk.70 Hendry**) Fırat** (Dk. 58 Süleyman**) İzzettin Ekin** Sefer** Ali Yıldırım** Anıl**

7 Mart Kadirli Demirspor: İbrahim*** Taner** Kayhan** Halil** Burak** Yusuf** Mustafa** Mehmet** (Dk.73 Tekin**) Ulaşcan** (Dk. 87 Ali*) İzzet** (Dk.86 Ahmet Yel*) Ahmet Durmuşoğlu**
Sarı Kartlar: Mehmet, Ulaşcan (7 Mart Kadirli Demirspor), İzzettin Ekin (Arsuz Karaağaçspor 1967)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu 7 Mart Kadirli Demirspor’u Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde ağırladı. Bu zorlu karşılaşma 0-0 berabere biterken, taraflar haftayı birer puan ile kapattı.

Güneşli havayı gören taraftarlar, Arsuz Karaağaçspor ile 7 Mart Kadirli Demirspor müsabakasında tribünleri doldurdu ancak bu zorlu karşılaşmada gol göremediler. Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Beyazlı ekip Arsuz Karaağaçspor puanını 16’ya çıkarttı ve grupta 9. sırada yer aldı.

Mehmetçiğe Destek Pankartı

Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Arsuz Karaağaçspor 1967 ile 7 Mart Kadirli Demirspor takımları, sahaya Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yaptırılan ve üzerinde “Kalbimizle, Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktılar. Pankart taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here