Arsuz Belediyesi Filosuna 14 Yeni Araç Ekledi

0
141

arsuz-yeni araç1Başkan Culha; “Hizmetlerimiz Kesintisiz ve Aralıksız Devam Edecektir”

Hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışan Arsuz Belediyesi bu anlayışla araç filosuna 14 adet yeni iş makinesi ekledi.

Araçlar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar ın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende ilk olarak söz alan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yeni kurulmuş bir ilçe olan Arsuz’un eksiklerinin çok fazla olduğunu, belediye ve diğer tüm kurumlarla uyumlu çalışmalar yaparak bu eksiklikleri gidereceklerini vurguladı.

arsuz-yeni araç2

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ekibine, çalışmaları ve kente kattıkları için teşekkür eden Kaymakam Sarı; “İlçemizdeki eksiklerin giderilmesi için, ilçemizin hak ettiği yere ulaşması için belediyemizle, kurumlarımızla, siyasilerimizle,  herkesle Arsuz için el ele, güç birliği yaparak, dayanışma içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Amaçlarının Arsuz’u hak etti yere taşımak olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, daha kesintisiz ve sürekli hizmet üretmek için araç filolarına araç takviye etme ihtiyacı hissettiklerini ifade ederek; “Bugün itibariyle 14 adet yeni aracımızı da parkımıza katmış bulunmaktayız. Sizlerin de bildiği gibi Arsuz; coğrafyasıyla, eksiğiyle, dağınık yerleşim birimiyle sıkıntılı bir ilçe. Bu sıkıntıları gidermek ve çözmek adına, hizmetlerin kaliteli olması adına böyle bir ihtiyaç hissettik. İller Bankası’ndan 4 milyon bedelle aldığımız araçlarımızı teslim aldık.

arsuz-yeni araç3

Yeni açılacak yollar, açılıp da dolgusu yapılması gereken yollar yeni araçlarla daha hızlı bir şekilde hayata geçirilecektir. Şu anda Arsuz bir şantiye görünümünde. Asfalt, parke, köprü, yol açma, açılan yolların stabilize dolgu çalışmaları yapılıyor. Hizmetlerimiz kesintisiz ve aralıksız devam edecektir. Girmeyeceğimiz mahalle kalmayacaktır. Söylediğimiz bütün hizmetleri yapacağız” diye konuştu.

Yeni araçların önünde kurban kesilip dualar okunmasının ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kaymakam Musa Sarı ve konuklarına araçları tek tek tanıttı ve hangi alanlarda kullanılacaklarını anlattı.

Arsuz Belediyesi araç filosuna, 4 milyon liraya mal olan birer adet Cat marka 120 M Greyder, 14 ton silindir, 323 D Excavatör ve yama asfalt silindiri, bir adet 31+1 otokar otobüs, birer adet Ford marka hafriyat kamyonu ve araç nakliye kamyonu ile 4 adet çift kabinli pikap katmış oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here