ARİAD Yeni Başkanı Adnan Ağır Oldu

0
1096

Ağır; “Amacımız Derneğimizi Daha da Güçlendirmek”

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD), geçtiğimiz hafta sonu Olağan Kongresini gerçekleştirdi. İki listeyle gidilen seçimlerde çoğunluğun oyunu alan Adnan Ağır başkanlığa seçildi.

ARİAD’ın Olağan Genel Kurulu, Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleştirildi. Adnan Ağır ve Süleyman Gassaloğlu’nun başkanlık için yarıştığı seçimin galibi ise Adnan Ağır oldu.

Olağan Genel Kurula, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Mehmet Kılıçlar, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, İSSİAD Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, Hatay Sanayici İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık katılım gösterdi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Emir Horuz, katip üyelikleri Semir Kirmit ve Celal Eren yaptı. Dostane geçen ve birlik, beraberlik mesajlarının verildiği kongrede, 129 üyenin 123’ü oy kullandı. Süleyman Gassaloğlu 48 oy alırken, Adnan Ağır 75 oy alarak başkanlığa seçildi.

Seçim öncesi ve sonrasında da birlik ve beraberlik vaad eden konuşmalar yapan ve yeni dönem için güç birliği mesajları veren Adnan Ağır; “Sevgili Dostlar, Sevgili Arsuz sevdalıları hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, emin olun bu seçimin kaybedeni yok kazanan sadece ARİAD olmuştur. Amacımız hiç kimseyi küstürmeden derneğimizi daha çok güçlendirip layık olduğu konuma getirmektir. Tüm üye ve üye adaylarını kucaklamak zorundayız çünkü Arsuz bizim ve başka Arsuz’umuz yok. Bu uğurda emeği geçen herkese ben ve yönetim kurulum adına şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde bir teşekkür konuşması yaptı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here