Antakya’daki Şehoğlu Öğretmenler Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

0
463

mansurluAntakya’da gerçekleştirilen “Şehoğlu Öğretmenler Halı Saha Futbol Turnuvası” büyük çekişmeler ve zevkli geçen karşılaşmalar sonunda tamamlandı. Turnuvanın birincisi Mansurlu İlköğretim Okul Takımı oldu. Final maçında Büyükburç takımını 5-2 yenerek, birinciliğe uzanan Mansurlu Okulu, birincilik kupasını aldı.

36 Takımın mücadele ettiği Şehoğlu Öğretmenler Turnuvasının birincisi, Büyükburç İlköğretim Okulu ile Mansurlu İlköğretim Okulu arasında yapılan final maçı sonunda belli oldu. Çekişmeli bir final maçına sahne olan karşılaşma sonunda rakibini 5-2 yenen Mansurlu, birinci oldu. Büyükburç Takımı ikinci ve Kansu takımı da üçüncülüğü elde etti.

Tarafsız ve temiz yönetimiyle dikkat çeken bir isim de maçların hakemi Bertan Seferoğlu oldu. Seferoğlu, verdiği kararlar ile tecrübeli bir hakem olduğunu bu gergin geçen maçtaki yönetimiyle gösterdi.

Mansurlu Okulu Müdürü Nizamettin Keleş, şampiyonluk sevinci yaşattıkları için öğretmenlerine ayrı-ayrı teşekkür ederek, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunun altını çizdi. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen ve görev alan tüm çalışanlara ve öğretmenlere teşekkür etti. Tüm taraftarlara ve oyunculara baklava da ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here