Antakya Belediyesi Engelli Vatandaşların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

0
133

Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında, Odabaşı Mahallesi’nde ikamet eden Ayşe Bilgin adlı engelli vatandaşa hayırseverler tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeyi hediye ederek, bir engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar yer aldı;

“Kurum olarak her daim engelli vatandaşların yanında olan Antakya Belediyesi, bu kapsamda engelsiz bir şehir için çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Antakya Belediyesi olarak engelli vatandaşımız Ayşe Bilgin’in Odabaşı Mahalle muhtarına yapmış olduğu talep doğrultusunda tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrendik ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin de talimatı ile harekete geçerek Bilgin’e tekerlekli sandalye hediye etmekten mutluluk duyuyoruz.

Her daim vatandaşların yardımına koşan Antakya Belediyesi olarak tekerlekli sandalye ve akülü araç hediye ederek engelleri aşan, öncü bir belediye olmaya bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz.”

Özel Çocuklardan’ Başkan Kimyeci’ye Ziyaret

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde kurs alan engelli kursiyerler de eğitmenleri eşliğinde Başkan Kimyeci’ye ziyarette bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında; “Öncelikle belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin özellikle müzik konusunda çok özel yetenekleri var. Bu yeteneklerinizi Gençlik Merkezimiz bünyesinde, hocalarımız eşliğinde hayata geçiriyorsunuz. Bu sizlerin gelişimine katkıda bulunurken, sosyalleşmenize de destek oluyor. Bunun yanı sıra kültürümüzü, müziğimizi de aktarma imkânı sağlıyorsunuz.

Tüm bunların yanı sıra sizlerin içerisinden seçilen 20 özel çocuğumuz tarafından oluşturacağınız etkinlik kapsamında, Tiyatro, Koro ve Mehteran takımı da bizleri çok heyecanlandırıyor. Engelleri el birliği ile aşıyoruz. Tüm bunlardan dolayı hem sizlere, hem de sizler evlatları gibi görerek yetiştiren eğitmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sizleri bizlere emanet eden ailelerinize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Karşılıklı hoş sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette özel çocuklar Başkan Kimyeci’ye çeşitli sorular yönelttiler. Ziyaretin sonunda Başkan Kimyeci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Yarar, Gençlik Merkezi engelli kursiyerleri, eğitmenleri ve beraberindekiler günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here