Anneler Derneğinden Kaymakama Ziyaret

0
147

türk anneler derneğiTürk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında derneğin yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgiler veren Dernek Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, dernek tarafından yapılan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Toplumun her ferdinin bir anne tarafından yetiştirildiğine vurgu yapan Kaymakam Hasan Özyiğit, toplumun temel taşının anneler olduğunu, bu manada toplumun salahiyeti, kalkınması ve kültür durumunun anneler tarafından belirlendiğini ifade etti.

Cennet’in dinimizde alınabilecek en büyük ödül, gidilebilecek en uzak hedef olduğunu belirten Kaymakam Özyiğit; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in “Cennet annelerin ayakları altındadır” mealindeki hadisin ifadesinde anlaşılacağı üzere; Evlatların annelerine karşı göstermeleri gereken saygıya işaret edilerek, bu manada annelerimize itaat etmek ve saygı göstermek cennetin önemli bir anahtarıdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here