Motor Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

0
114

Dün kentimizde, Numune Mahallesindeki belediye garajı önünde bir motosikletin belediyeye ait bir kepçeye çarpmasıyla oluşan kazada 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; İskenderun Belediyesine ait belediye garajına geçmek isteyen A.D. yönetimindeki iş makinesi, karşı istikametten gelen 31 TV 489 plakalı motosikletin sürücüsü Erdem Cenk Döndü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 18 yaşındaki Erdem Cenk Döndü ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan Erdem Cenk Döndü ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza yerine gelen Döndü’nün annesi ise oğlunun motosikletini iş makinesinin altında görünce sinir krizleri geçirdi. İş makinesinin şoförü A.D. ise polise verdiği ifade de motosikletin çok hızlı olduğunu iddia etti. Öte yandan, Erdem Cenk Döndü’nün bir markette sipariş elemanı olarak çalıştığı kazanın ise bir sipariş dönüşü meydana geldiği öğrenildi. Polis olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here