Amatör Spor Haftasında İskenderun’da ‘Enlere’ Plaket

0
21

Ülke genelinde her yıl 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Amatör Spor Haftası” bu yıl İskenderun’da kutlandı. İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinlikler arasında Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkan Yayladağıspor ile Reyhanlıspor’a, Hatay Süper Amatör Ligine çıkan İncespor ile Dörtyol 2022 FK takımlara plaket verildi.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Haluk Görün, etkinliklere katılan protokol üyelerine teşekkür ederek; “Başta asrın felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Hangi spor dalında olursa olsun gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak bizlerin boynunun borcudur.

Amatör kulüplerimiz olmaz ise profesyonel kulüplerimiz yok olmaya mahkûmdur. Amatör kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapmaları için gerekli tesisleri yaparak gençlerimizin hizmetine sunmalıyız. Bunun için Amatör kulüplerimize destek olmanızı beklemekteyiz” dedi.

Amatör Spor Haftası kutlama etkinliklerine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Koordinatör Kaymakam Şafak Karaca, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, önceki dönem Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Haluk Görün, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Tolga Depci, İlçe Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, Siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here