Amatör Küme Süper Liginde Gol Şov!

0
133

Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecan tüm hızıyla sürerken, oynanan kritik maçlarda gol şov vardı. Körfez İskenderunspor, Sümerspor’u 10-0 mağlup ederken, bir diğer temsilcimiz İskenderun Belediyespor ise Yayladağıspor’u 3-1 ile geçti. Ligin iddialı takımlarından Samandağspor, Karaağaçspor’u 8-1 yenerken, Arsuz Gözcülerspor, Ekincispor’u 4-2’lik skorla mağlup etti.

Körfez İskenderunspor’dan Sümerspor’a 10 Gol

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off hesapları yapan takımlardan Körfez İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan müsabakada her iki yarıda atılan gollerle Sümerspor’u 10-0 mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, bu galibiyetin ardından puanını 34’e çıkarttı.

İskenderun Belediyespor, Yayladağıspor’u 3-1’le Geçti

Süper Amatör Ligde zirveye oynayan takımlardan İskenderun Belediyespor ise mutlu sona adım-adım yaklaşıyor. Turuncu-Mavili ekip, Yayladağıspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup etti. İskenderun temsilcisine 3 puan getiren golleri Murat Deliveli (2) ile Fırat Kaya attı. Kırat Kaya, müsabakanın 90+5. dakikasında kırmızı kart gördü. İskenderun Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 36’ya çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Yayladağıspor ise 25 puanda kaldı.

Karaağaçspor, Samandağspor’dan 8 Gol Yedi

Ligde play-off hesapları yapan takımlardan Samandağspor ise Samandağ İlçe Stadında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Karaağaçspor’u 8-1 mağlup etti. Samandağspor, bu galibiyetin ardından puanını 36’ya çıkartırken, Karaağaçspor ise 12 puanda kaldı.

Arsuz Gözcülerspor: 4 Ekincispor: 2

Süper Ligde mücadele eden bir diğer takım Arsuz Gözcülerspor, kendi sahasında Ekincispor’u 4-2 mağlup etti. Arsuz Gözcülerspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 26’ya çıkartırken, Ekincispor da 18 puanda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here