Amanoslarda Bir Uzman Çavuş Şehit Oldu

0
160

amanos şehit1Amanoslar bölgesinde yaklaşık 2 aydır sürdürülen operasyonlar kapsamında 14 Şubat 2017 Salı günü saat 14.30’da yaşanan sıcak temas sonucunda bir askerimiz şehit oldu.

İlimiz Amanoslar bölgesindeki bölücü terör örgütü mensuplarının muhtemel barınma alanları ile sığınaklarına yönelik olarak 03 Ocak 2017 tarihinde operasyon başlatılmıştı. Söz konusu bölgede 9 Şubat 2017 günü bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen bir adet depo tespit edilmiş,  depo içerisinde malzemeler imha edilmişti.

Yürütülen operasyonlar nedeniyle vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için 10 Şubat 2017 Cuma günü Amanoslar kırsalında belli alanlar ‘Özel Güvenlik Bölgesi’ ilan edilmiş ve bu husus aynı gün Hatay Valiliği sitesinden de kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Bölgede sürdürülen operasyonlarda 14 Şubat 2017 Salı günü saat 14.30’da yaşanan sıcak temas sonucunda kahraman silahlı kuvvetlerimize mensup 1 uzman çavuş şehit olduğu öğrenildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here