Amaç Vatandaşa Daha İyi Hizmet Vermek

0
60

Kaymakam Su Muhtarlarla Huzur Toplantısında Bir Araya Geldi…

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun başkanlığında İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü kafeteryasında, İskenderun merkez, Karaağaç ve Denizciler beldesindeki muhtarlarla huzur toplantısı düzenlendi. Muhtarların da bir kamu görevi yaptığını belirten Kaymakam Su; “Bizim bilmediğimiz veya gözen kaçırdığımız mahallelerinizdeki sorun ve sıkıntıları bire bir aktarmak ve sorunları giderip, halka huzurlu ve güvenli bir yaşam sağlamak için bu toplantıyı gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Suç ve suçlularla mücadelede diyalogun önemi doğrultusunda Kaymakam Su’nun muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantısına İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve Emniyet Müdür yardımcıları da katıldı. Kaymakam Su, muhtarların mahallelerindeki sorun ve sıkıntılarını dineldi.

İlçede birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sorun ve sıkıntıları karşılıklı bir araya gelerek çözmek için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Kaymakam Su; “Bizler gibi sizlerde kamu görevi yapmaktasınız! Birbirimiz ile bilgi alışverişinde bulunmanın faydalı olacağını, sorunların çözülmesi noktasında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biliyorsunuz, kamu görevi vatandaşa hizmet için yapılan görevdir. Tüm birimlerin asıl hedefi vatandaşa hizmettir. Bu doğrultuda, daha refah bir İskenderun için bu toplantı sonunda sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Muhtarların mahallesinde oturan vatandaşlar ile ilişkili olması, ihtiyaçları varsa bizim gözümüzden kaçan bu konularda sizler bizlere yardımcı olup, bu konuları aktaracaksınız ki, bizlerde vatandaşa daha iyi hizmet vereceğiz. Hizmet anlayışında felsefe, iyinin düşmanı en iyisini yapmaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için sık-sık istişare içerisinde olup, bilgi alışverişinde bulunulması gerekir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here