Altan; “Profesyonel Ligindeki İlk Sezonumuzda Üst Sıraları Zorlayacağız!”

0
54

payas bldspor40Payas Belediyespor İddialı Hazırlanıyor!

Payas Belediyespor 1975 olarak, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grubunda namaglûp ve lider olarak şampiyon olduklarını anımsatan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, geçen yıl elde edilen başarının kolay olmadığını söylerken, bu sezon mücadele edecekleri 3. Ligde de başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını belirtti.

Takımın Bolu kampında yeni sezon hazırlıkları yaptığını söyleyen Payas Belediye Başkanı Altan, geçen sezon ki başarılarını değerlendirdi ve yeni sezondan beklentilerini açıkladı. Başkan Altan; “Geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluk tabii ki kolay elde edilmedi. Bu şampiyonluğu halkımız ve takımımıza gönül veren taraftarlarımız ile en iyi şekilde kutlamak isterdik. Fakat malum Reyhanlı’daki bombalı saldırı ile ellinin üzerinde şehit verdik. Bizleri, bölgemizi ve ülkemizi derinden üzen böylesi bir olayda kutlama yapmamız bize yakışmazdı. O nedenle kutlamaları iptal ettik. Şuanda önümüzde bambaşka bir lig var. Takımımız profesyonel lige yükseldi ve bu sezon 3. Ligde mücadele edecek. Bu zorlu lig maratonunda yeni oluşturduğumuz takım oyuncularımız ile üst sıraları zorlayarak, iyi başarılar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

Yeni sezonda maçlarını İskenderun 5 Temmuz ve İsdemir Stadında dönüşümlü olarak oynayacaklarını da anımsatan Başkan Altan; “Payas’a kazandıracağımız yeni sahamızın bulunduğu yer hakkında sit kararı çıktı. Bu karar bizim için çok tehlikeli bir karardır. Çünkü sahamızla alakalı bir çalışma yapmak ya da başlatmak bizi sıkıntıya sokar. Çalışmalarımızı başlatmak için bölge kurulundan karar geçiremedik. Bu yüzden de projemize başlayamıyoruz” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here