Ali Uygun Dualarla Anıldı!

0
426

İskenderun’un sevilen ailelerinden Uygun ailesinin değerli büyüğü Ali Uygun’un vefatının 7. günü münasebetiyle ruhuna ithafen Kuran okundu, dualar edildi.

Hatay eşrafından, İskenderun’un eski ve tanınmış esnaflarından Uygunlar beyaz eşya, mobilya, giyim mağazaları ve Mega Medya Grubu sahipleri Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin, Sabahattin ve Sadık Uygun ile Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka kardeşlerin değerli babaları Ali Uygun geçtiğimiz günlerde, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Uygun ailesini ve sevenlerini yasa boğarak 95 yaşında hayata gözlerini yuman Uygun ailesinin koca çınarı Ali Uygun’un ruhuna ithafen ölümünün 7. Günü münasebetiyle evinin önünde dualar edildi, Yasin-i şerif, Kur-an’ı Kerim hatmi okundu.

Hafta sonu Dumlupınar mahallesindeki evinin önünde gerçekleşen törene Uygun ailesi ile birlikte yakınları, sevenleri, protokol ve iş dünyasının yanı sıra STK temsilcileri ve iki bin kişiyi aşkın, oldukça kalabalık davetli topluluğu katılım gösterdi.

Uygun kardeşlerin ev sahipliğinde gerçekleşen törende, Uygun ailesinin yanında acılarını paylaşan kalabalık davetlilerin huzurunda merhum Ali Uygun’un ruhuna ithafen dualar okundu.

Bölgenin sevilen, sayılan kanaat ve inanç önderleri ile hocaların muhteşem yorum ve sesleriyle okudukları dualar dinleyenleri duygu seline boğarak mest etti. Dualar esnasında tüm dinleyenler gibi duygularına hakim olamayan Uygun kardeşlerin baba acısı karşısında gözyaşlarıyla kenetlendikleri ve birbirlerine destek verdikleri gözlendi.

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 95 yaşında yaşamını yitiren merhum Ali Uygun 5’i kız, 6’sı erkek toplam 11 çocuk babasıydı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here