Ali Güneş; “Hatayspor Güçlü Bir Takım”

0
126

Hatayspor’da yeni Teknik Direktör Ali Güneş oldu. Güneş, ilk kez basın mensupları ile bir araya geldi ve sevindirici mesajlar verdi. Görev yaptığı süre içerisinde daima başarıyı hedeflediğini dile getiren Güneş, çalıştığı her takımda olumlu gelişmeler sağlanması için daima çabaladığını kaydetti.

Hatayspor’un büyük bir kulüp olduğunu ve kaliteli bir kadrodan oluşturulduğunu aktaran Güneş, Hatayspor’un yerinin üst ligler olduğuna dikkat çekti. Hedeflerinin mutlak şampiyonluk olacağını vurgulayan Güneş; “Hataylıların desteği önemli, bu desteğin devam etmesini diliyorum” dedi.

Galibiyetle sonuçlanan Turgutluspor maçını da değerlendiren Güneş; “Çok azimli ve hırslı oynadık. Tek eksiğimiz ataklara çıkarken defansta yapılan yanlış paslaşmalar oldu. Bu hafta sonu Antakya Atatürk stadyumunda oynanacak Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladık. Her karşılaşma gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız ve taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

Hasret Sona Eriyor

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu ise yaptığı açıklamada, takımın uzun süre sonra Fethiyespor maçı ile Antakya’da sahaya çıkacağını ve tüm taraftarların tribündeki yerini alarak Hatayspor’a destek vermesini istedi.

Bordo-Beyazlı takımın Turgutluspor’u 2-1 yenerek, kente 3 puanla dönmesinin önemli olduğuna da dikkat çekilen açıklamada; “Çok şükür Antakya Atatürk Stadyumunda kapalı tribün tadilatı tamamlandı. 3 Şubat Pazar günü kendi evimizde Fethiyespor ile çok önemli bir maç oynanacak. 13 Mayıs tarihinde oynanan Tarsus maçı sonrası tam 8 ay 22 gün sonra taraftarlar, Hatayspor’la Antakya’da hasret giderecek.

Bu maç öncesi taraftarlar olarak seferberlik ilan ediyoruz.  Memleketini seven, Bordo-Beyaz renklere gönül veren tüm sporseverleri bu maça davet ediyoruz. Hedefimiz, 6 bin koltuk kapasiteli Atatürk Stadyumunu tamamen doldurmaktır. Bu maç öncesi bilet satışlarının erkenden başlamasını istiyoruz. Destek bizden galibiyet onlardan” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here