En Anlamlı Ziyaret!

0
93

Kentimizi Spor Toto 3. Liginde temsil eden İskenderunspor 1967 futbol takımı dün yan sahada özel bir karşılaşma yaptı. Özel karşılaşmayı izleyen İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol takımı sporcuları, 3. Lig temsilcimizin her zaman yanlarında olduklarını göstermek adına, karşılaşma sonunda futbolculara çiçek ve baklava ikram ettiler.

Turuncu-Mavili ekibin antrenmanını izlemeye gelen Bedensel Engelliler Basketbol takımının gerçekleştirdiği manevi ziyarette duygulu anlar yaşandı. İskenderunspor 1967 oyuncuları bu ziyaretten dolayı mutluluklarını gizleyemezken; “Bizler için bu ziyaretiniz en büyük destektir” dediler. Futbolculara, çiçek ve baklava ikram eden basketbol takımı oyuncuları daha sonra teknik heyet ve yöneticilerle de bir süre sohbet ettiler.

Engeliler Basketbol Takımı Hocası İbrahim Türkölmez; “İskenderun’umuzu Türkiye’de temsil eden en büyük renklerin Turuncu-Mavi olduğuna inananlardanız. 89 yılından bu yana Türkiye çapında İskenderun’u temsil etmiş 3 Türkiye şampiyonluğu yaşamış bir kulüptür. Tarik, bu kulübe hizmeti geçen herkesi güzel anmaktadır. Bu yılda kulübümüzün layık olduğu yerlere geleceğine eminim. Bizi sabahın erken saatlerinde sahaya getiren Turuncu-Mavili renklere duyduğumuz saygı ve aşktır. Bugün duygularımızı sizlerle paylaşma adına buraya geldik, her maçınızda yanınızda olacağız. Attığınız gollerden sonra sevincinizi yanımıza gelerek paylaşırsanız çok mutlu oluruz” dedi.

Teknik Direktör Ali Gülmez ise; “İskenderun Engelliler Spor Kulübünün böyle bir jest yapmaları bizleri oldukça mutlu etti. Biz transferler yaptık ama en büyük transferlerimiz halkımız ve İskenderun Engelliler Spor Kulübü oldu. Şuandan hiç şüphem yok ki, önümüzdeki yıl şampiyon olacak olan İskenderunspor 1967 ile İskenderun Engelliler Spor Kulübü el ele İskenderun halkını selamlayacaktır” diye konuştu. Desteklerden ötürü teşekkür eden Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu da, desteğe çok ihtiyacı olduklarını ve bu ziyaretten dolayı çok duygulandıklarını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here