Akçay Deresi Üzerindeki Köprü Törenle Hizmete Girdi

0
134

akçay köprü1İskenderun Belediyesi’nce Akçay deresi üzerinde yapılan betonarme köprü, halkın coşkulu katılımıyla hizmete girdi. Güzelçay mahallesi Akçay deresi otoban üstü Kesmelik Camii önünde inşa edilen köprünün açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Betonarme köprünün hizmete girmesini davul ve zurna eşliğinde halay çekerek ve oynayarak kutlayan mahalle sakinleri ve muhtarlar, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i alkışlarla ve tezahüratlarla karşıladı. Vatandaşlar ve muhtarlar, Başkan Civelek’e, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Törende konuşan Belediye Başkanı Civelek; “Belediye herkesin belediyesi! Ben herkesin Belediye Başkanıyım. Belediye Başkanı şehr’ül emindir, yani şehrin emini. Ben de bu düşünceyle, halkımıza layık olmak için çalıştım” dedi.

akçay köprü2

Yapılan hizmetlerin halkın rahatı ve mutluluğu için yapıldığını ifade eden Başkan Civelek; “Bütün bu hizmetler, köprüler sizin ödediğiniz vergilerle, sizin paranızla yapıldı. Belediye halkın belediyesidir. Halkın parası, halkın en fazla ihtiyacı olan yerde harcandı. Bu köprü mahalleleri birbirine bağlıyor. Yazık, yıllardır ihmal edilmiş. Bu kadar vatandaşın şimdi huzuru yerinde” şeklinde konuştu.

Yaşlı bir mahalle sakini de;  “Bizim bu mahallede bir şikâyet kutumuz var. Sizden kimsenin şikâyeti yok. Kimse sizden incinmedi. Size bizim için yaptığınız hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz.  Allah sizden razı olsun” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Köprünün açılış kurdelesi, kesildi. Köprünün hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, emeği geçenlere teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here