Ak Partililerden Meydan Mahallesi Çıkartması…

0
55

mehmet alğan5Meydan Mahallesi Mehmet Alğan’ı Bağrına Bastı

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, İlçe yönetimi ve partililer ile birlikte, Meydan Mahallesine çıkartma yaptı.

İlçe Başkanı Vedat Tosun, Meydan Mahallesi sakinleri ile yaptığı sohbette; “Sizler halksınız. Sizler asilsiniz. Milletvekillerimizi siz seçeceksiniz. Ve vekillerimiz sizlere yani halkımıza beş yıl boyunca hizmet edeceklerdir. Adayımız Mehmet Alğan, içimizden biri. Başarılı olacağına olan inancımız tam. Alğan’a sizlerden ve çevrenizden açık destek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizi dışlayanları da utandırmak zorundayız. Ayrımız gayrımız yok, hepimiz biriz.  Mehmet Alğan, içimizden birisi. Bu nedenle O’na açık destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

mehmet alğan6

Ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu’dan göçle gelen insanlarımızın ikamet ettiği Meydan Mahallesi sakinleri; “Bu güne kadar vekillik makamı ile temsil edilmedik. Hiçbir milletvekili sesimize kulak vermedi, sorunlarımıza çözüm olmadı. Mahalle sakinleri olarak da kabul görmedik. Bizlerin seslerine kulak vermediler. Sesimize kulak vermenizi sorunlarımızı çözmenizi istiyoruz. Mahallemizin sorunu Kentsel Dönüşüm. Kentsel dönüşümün bizleri mağdur etmesini istemiyoruz. 50-60 yıldır bu mahallede oturuyoruz. Bizleri yerimizden yurdumuzdan çıkarmak ve buralardan koparmak istiyorlar. Şimdi evlerimizi yerlerimizi elimizden almak istiyorlar. Belediye Başkanından bizlere destek olmasını bekliyoruz. Belediye hizmetlerini en iyi şekilde almak istiyoruz. Meydan Mahalleliler olarak atıl olmak istemiyoruz. Vekil olduğunuz takdirde sizden destek bekliyoruz. Elinizden gelen her türlü çabayı bizler için göstereceğinize inanıyoruz. Bizlerden sadece oy almak için geldiğinizi düşünmüyoruz. Sizi Ankara’ya gönderdiğimiz zaman da bizi unutmayacağınızı biliyoruz. Ve sizi gönülden destekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here