Ak Partili Gençler, Şehitleri Andı

0
50

Ak Parti İskenderun İlçe Gençlik Kolları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde, teşkilat binasında, bir anma programı düzenledi.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da katıldığı programda ilk olarak Şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunuldu ve hemen akabinde İstiklal Marşı okundu.

Gençlere yönelik bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek; “Değerli genç kardeşlerim: tarihimizi okuyalım, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkalım, kısacası bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım. Çanakkale Şehitliğinde, 18 yaşındaki Edirneli Ahmet ile 80 yaşındaki Mardinli Mehmet Dedenin yan yana yattığını unutmayalım. Bu kutsal değerlerimizi gelecek nesillerimize layıkıyla anlatalım” diyerek günün anlam ve önemine vurgu yaptı.

Daha sonra söz alan İlçe Başkanvekili Bestami Kılınç ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; Gençlik Kollarına  yapmış oldukları bu anlamlı ve duygu yüklü programdan ötürü teşekkürlerini dile getirerek tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade ettiler.

Programın akışında ise Gençlik Kolları üyelerinden Fatih Kızılay Çanakkale şiirini, Mustafa Tunahan Güzeloğlu ise kınalı Mehmedin mektubunu okudu. Gençlik Kollarının hazırlamış olduğu kısa bir Çanakkale filmi ile program alkışlarla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here