Ak Partili Dingil; “Kamu Kuruluşları İle Ortak Hareket Edeceğiz”

0
59

akp ziyaret1Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret etti.

İlk ziyaretini Kaymakam Özyiğit’e gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun halkına hizmet etmek için yola çıktıklarının altını çizerken; “İskenderun 45 ilden büyük bir mega şehirdir. Bu kenti hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Halkımız teveccüh eder göreve geldiğimizde tüm kamu kurum kuruluşları ile ortak akılda hareket edeceğiz” dedi. Dingil, yapılan sohbetlerde seçim sürecinin huzur içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu.

akp ziyaret2

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı de makamında ziyaret eden Seyfi Dingil, başarılı çalışmalarından ötürü Başar’ı kutladı. Emniyet Müdürü Başar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimin güvenli bir şekilde geçmesi için tüm önemlerin alındığını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere İlçe Başkanı İbrahim Yaran, aday adayları, belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here