Ak Parti’den Temayül Yoklaması

0
162

Ak Parti tarafından Hatay Kapalı Spor Salonunda 27. Dönem Milletvekili adaylığı için temayül yoklaması düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen temayül yoklamasına Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Trabzon Milletvekili Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, Kilis Milletvekili Reşit Polat, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe başkanları, çok sayıda partili katılım gösterdi.

Temayül yoklamasına katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin ülkemizin istikbali açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için önemli bir seçime hazırlandıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Öncelikle tüm aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Yapılacak olan temayül yoklamasının ardından genel merkezimizce alt kurul ve üst kurul çalışmalarının ardından milletvekili adaylarımız belirlenecek. Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki yoğun katılımlı ve ilginin yoğun olduğu bir temayül gerçekleştirdik. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımız birbirlerine siyasi nezaket kuralları içinde davranarak hareket ediyorlar. Bu durum AK Parti adına, teşkilat adına ilerisi için ümit veriyor. İnşallah biz 24 Haziran’da bu birlik ve beraberliğimizi sandığa yansıtarak Hatay’da seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonu ayrıca, Ak Parti İskenderun ilçe teşkilatı tarafından Karayılan Mahallesi Kültür Sarayında 27. Dönem Ak Parti Milletvekili Aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Hatay genelinde aday adaylık başvurusu yapan 132 partili kürsüye gelerek kendini özellikle partililere tanıtma olanağı buldu. 24 Haziran’da yapılacak genel seçimde Hatay’ın 11 adayının belirleneceği aday adayları kürsüde, amaçlarını ve yapacakları çalışmaları kısa bilgilerle partililere anlattı.

2023 Vizyonu, yeni Türkiye Hedefleri için mücadele vereceklerini ifade eden aday adayları konuşmalarında hizmete her zaman hazır olduklarının altını çizdiler. Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ak Parti İl Başkanvekili, bazı İlçe Başkanları, AK Parti Kadın Kolları ve Ak Parti gençlik kolları ile kalabalık partili topluluğu ilgi gösterdi.

Ak Parti Hatay İl ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen tanıtım toplantılarının diğer ilçelerde de devam edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here