Ak Parti’de Devir-Teslim Töreni

0
144

Bilgili; “Hedefimiz Ak Partiyi Daha İleri Götürmek”

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen 6. Olağan İlçe Kongresiyle Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığına seçilen Bestami Bilgili mazbatasını aldı.

İlçe seçim kurulundan dün mazbatasını alan Bilgili, adliye çıkışında yaptığı kısa değerlendirmede; “İskenderun Adliye Binamızda mazbatamızı aldık. Rabbim bu vatan için, millet için, devletimiz için hayırlı ve güzel işler yapmayı bizlere nasip eylesin” dedi.

Mazbatanın alınmasının ardından Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatında ‘İlçe Bakanlığı Devir Teslim Töreni’ düzenlendi.

Burada kısa bir açıklama yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili; “Yeni yönetim olarak Ak Parti’ye yakışır bir şekilde çalışacağız. Yeni bir döneme başladık. Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz Ak Partiyi daha ileri götürmek. İskenderun ilçemize hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz” diye konuştu.

Devir teslim törenine katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de yaptığı kısa değerlendirmede; “Ülkemiz ve kentimizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bir önceki ilçe Başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen kongre sonucunda ilçe başkanlığına seçilen Bestami Bilgili’ye ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bestami Bilgili, önceki dönem ilçe başkanı Ayhan Bodur’a plaket takdim etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here