Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur: “Kutlu Yürüyüşe Hiç Durmadan Devam”

0
441

akp ilçe teşkilatı3Gerçekleştirilen genel kurul sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve yeni bakanlar kurulu ile MKYK üyelerimizle kutlu yürüyüşümüze hiç durmadan devam edeceğiz” dedi.

Yeni oluşan Bakanlar Kurulu ve gerçekleşen kongre sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği AK Parti kongresinin ardından yeni bakanlar kurulu da oluştu. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Yeni seçilen Başbakanımız ve Genel Başkanımız ile birlikte partimizin Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, kendilerine bu kutlu yürüyüşte görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ülkede yeni bir dönemin başladığını kaydeden Bodur; “AK Parti Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlık görevi ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlayacaktır. Milletimizin destek ve duası ve de Cenab-ı Allah’ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile AK kadrolarla bu kutlu yürüyüşü sürdürmeye birlikte devam edeceğiz.

Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bıraktığı miras AK Parti için bir şeref meselesidir. Bütün kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünün devamı için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır ve nazırdır. Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımızın ülkemize, milletimize, partimize ve tüm Müslüman coğrafyasına hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni Türkiye inşasına Allah’ın izniyle devam edeceğiz. ‘kutlu yürüyüşe devam’ sloganıyla hareket edeceğiz ve 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here