Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı İskenderun’da Yapıldı

0
82

akp-il-toplantisi1Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Hatay Bölge Koordinatörü Sıtkı Güvenç, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen toplantında bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyerek; “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız, hükümetimiz görevinin başında ülkemizin, milletimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bizlerde birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Bu aziz millet hizmetin güzelini hak ediyor” dedi.

akp-il-toplantisi2

İskenderun’u hep birlikte geleceğe hazırladıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Sağ olsunlar Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, milletvekillerimiz İskenderun’a ayrı bir önem veriyorlar. Birçok projemiz onaylandı. İskenderun halkının merakla beklediği TOKİ için çalışmalar başladı. Şu an yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarını sürdürüyor. Yıllardır atıl durumda olan İskenderun’un kanayan yarası Feyezan kanalında 1. etap çalışmaları bitmek üzere, Karayollarının yerine bölgenin en güzel ekoparkını yapıyoruz. Sosyal ve kültürel anlamda birçok hizmeti hayata geçirdik. Bizim işimiz hizmet. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu, soru ve cevap kısmına geçildi.

akp-il-toplantisi3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here