Ak Parti Arsuz Teşkilatından Yeni Kaymakama Ziyaret

0
350

akp-arsuz1Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve belediye meclis üyeleri, Arsuz ilçesine yeni atanan Kaymakam Musa Sarı ve Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Emin Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İlk Ziyaret Kaymakam Sarı’ya

AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve belediye meclis üyeleri ilk olarak Kaymakam Musa Sarı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Düzenlenen ziyarette bir konuşma yapan İlçe Başkanı Nadim Tan, yeni görevlerinde Kaymakam Sarı’ya başarılar dileyerek; “Arsuz doğasıyla, insanıyla, sosyal ve kültürel yapısı ile çok güzel bir ilçedir. Burada barış, hoşgörü ve huzur ortamı örnek gösterilmektedir. Sizlerin bölgemize en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Arsuz’a hizmet noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Kaymakam Sarı ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve meclis üyelerine teşekkür ederek; “Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Arsuz’un kalkınması ve gelişmesi noktasında gece gündüz var gücümüzle gayret göstereceğiz” diye konuştu.

akp-arsuz2

Jandarma Komutanına Ziyaret

AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve belediye meclis üyeleri daha sonra Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Emin Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here