Ak Parti Adayı Tosyalı İlk Seçim Bürosunu Açtı

0
166

“Gönül Belediyeciliğini Şehrin Her Noktasına Kazandıracağız”

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ilk seçim bürosunu görkemli bir törenle açtı.

Miting havasında gerçekleştirilen açılışa, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Fevzi Şanverdi, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye BAşkanı Seyfi Dingil, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve ilçe başkan adayları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili ve vatandaş katılım gösterdi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Bugün gururluyuz, mutluyuz. Seçim bürosunun açılışını yapıyoruz. Bugün burada sadece bir seçim bürosu açmıyoruz. Burada olan gönül dostlarımızla birlikte çok daha aydınlık yarınlarımızı oluşturacak siyasi barış, başarı kapılarını da açıyoruz. Bu coşku ve heyecanınız her şeyi anlatıyor. Allah sizlerden razı olsun. Geçmiş dönemde hizmet eden belediye başkanlarımıza ve şu anda görev yapan İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kim taş üstünde taş koymuş ise kendilerine binlerce teşekkürler. Biz gönüllere dokunmak için bu göreve adayız. Bu görev bize nasip edilirse gönül belediyeciliğini şehrin her noktasına kazandıracağız.

Her faaliyetimizi halkın gözü önünde, her belgenin erişime açık olduğu bir yönetim ile yöneteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, hukuka uygun davranacağız. Halkla birlikte yönetim ilkesi ile belediye faaliyetleri ile ilgili kararlarda şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Çukursuz, asfaltı ve kaldırımı tamamlanmış, tertemiz bir İskenderun için her çözümü teşvik edeceğiz. İskenderun’u daha güzel yarınlara ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Memleketimizin imarı, inşası, ihyası için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizim mücadelemiz İskenderun’a hizmet mücadelesidir. Sizlerle yürümekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekilleri de yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, 31 Mart sonrası belediyeleri Cumhur İttifakıyla taçlandırarak hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade ettiler.

Seçim bürosunun açılış kurdelesi hep birlikte coşkuyla kesildi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here