Adıyaman Deplasmanından Puan Çıkmadı!

0
81

Ligde kalma mücadelesi veren kentimizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderunspor 1967, mutlak galibiyet için gittiği Adıyaman deplasmanından 3-1 mağlup ayrılarak kente eli boş döndü. Düşme potadan bir türlü çıkamayan İskenderunspor 1967’de tehlike çanları çalıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderunspor 1967, yine ligde kalma mücadelesi veren Adıyamanspor ile karşılaştı. Maçın başlama düdüğü ile sahadaki ağırlığını hissettiren ev sahibi, 6. dakikada öne geçti. İsmail’in soldan yaptığı ortaya son dokunan Mehmet Karakeçili, topu kendi ağlarına yolladı: 1-0. 14. dakikada gelişen bir pozisyonda kendi oyuncusuna kızan Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, hakem tarafından tribüne yollandı. 45. dakikada Furkan’ın pasıyla buluşan İsmail, ceza alanına girerken Çetin’in üzerinden aşırdı: 2-0.

İkinci yarıda her iki takım tutuk gözüktü. 65’te ceza alanı içerisinde topla buluşan Abdurrahman Koyuncu sert vurdu takımını umutlandırdı: 2-1. Tugay Komşu ile karşılaşmanın uzatma dakikalarında etkili gelen ev sahibi bir gol daha bularak skoru 3-1’e taşıdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here