Aday Adayı Günay’dan Ortodoks Kilisesine Ziyaret

1
91

ümit günay2İskenderun Belediye Başkanlığı için CHP’den Aday Adayı olan Ümit Günay, seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürüyor. Dünde Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi cemaati ile bir araya gelen CHP Aday Adayı Günay, İskenderun’un çiçek bahçesi olduğunu, her çiçeğinde kokusunun ayrı bir güzel koktuğunu belirtti.

Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve Ortodoks Cemaati Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım’ın kilise toplantı salonunda ağırladığı CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay cemaatle ile uzun bir sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Can Teymur, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşadığımız bu güzel kentimizi yönetmeye aday adayı olan Ümit Günay’a başarılar diledi.

ümit günay3

Gösterilen yakın ilgiden ötürü vakıf yönetimine ve cemaat Ruhani Lideri Yıldırım’a teşekkür eden Günay; “İskenderun Çiçek bahçesidir. Her inanca, düşünceye görüşe sahip insanların birlikte kardeşçe yaşadığı yerdir. Kısaca rengarenk çiçekler var burada. Her çiçeğinde kendine has ayrı bir güzel kokusu var” diyerek, bu çiçek bahçesini bozmamak üzere, belediye yönetimine talip olduğunu söyledi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here