Karasayar, İTSO ve Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

0
78

Karasayar, İTSO ve Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

“Artık Ülkemizin Önü Açıldı”

Referandum sürecinde yoğun çalışma temposunda olan TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, referandum sonrasında ise teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili bu kapsamda, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ve Esnaf Odaları Birliği ziyaret etti. Vekil Karasayar’a ziyaretlerinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve ilçe teşkilatı da eşlik etti.

İlk ziyaretini İTSO’ya gerçekleştiren Milletvekili Karasayar, İTSO Yönetimiyle bir araya geldi. 16 Nisan referandumuyla milletin istikrara ve hükümete güvenoyu verdiğini kaydeden Milletvekili Karasayar; “Artık ülkemizin önü açıldı, dolar düştü, Projeler hayata geçiriliyor. Ülkemizde olduğu gibi kentimizde de halkımıza hizmetlerin getirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Bu güven ve istikrar iş dünyamızı da olumlu yönde etkileyecek, artık yeni yatırım ve istihdam alanları da artacaktır” dedi.

Referandum sonrası piyasalarda rahatlama olduğunu belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “Yatırımcılarımızın artık geleceğe güvenle bakacağına inanıyoruz. Sanayici ve iş adamları olarak hükümetten beklentimiz istikrarın devam etmesidir. Bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanımızda oldunuz. İş adamları olarak temennimiz, bölgemiz için hayati önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalara hız verilmesidir” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında devam eden ziyaret sonrası Esnaf Odaları Birliğini de ziyaret eden Milletvekili Karasayar, İskenderun Esnaf Odaları Başkanları ve Üyeleri ile bir araya gelerek, Halk Oylamasında vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat da yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here