Payas Belediyespor 1975, Taraftarını Üzdü

0
248

payas belediyespor8Sivas Dört Eylül Belediyespor deplasmanına giden Spor Toto 3. Lig 1. grup temsilcimiz Payas Belediyespor, zorlu deplasmandan 2-0 mağlup ayrılarak kente eli boş döndü. Ligin düşme hattından iyice uzaklaşmak isteyen ekibinin bu mağlubiyeti taraftarını üzdü.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Semih Karaman’ın golüne engel olamayan temsilcimiz Payas Belediyespor, ilk yarıyı mağlup kapadı. Temsilcimiz ikinci yarının 62. dakikasında bu kez Alper Hamdi’nin kafa vuruşu ile karşılaşmada 2-0 geriye düştü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Payas Belediyespor, sahadan 0-2 mağlup ayrıldı.

Kırıkhan Galibiyet Geleneğini Sürdürdü

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Kırıkhanspor ise evinde konuk ettiği lig ikincisi Yeni Diyarbakırspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın her iki yarısında attığı gollere rakibini 2-0 yenen Kırıkhanspor, düşme hattından biraz daha uzaklaşmış oldu.

kırıkhanspor3

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Kırıkhanspor, 18. dakikada Habib Uzun ile 1-0 öne geçtiren golü attı. Kırıkhanspor, aradığı ikinci gole 84’te ulaştı. Nevzat Bilen’in golüyle temsilcimiz, 2-0 üstünlüğü yakaladı ve maç sonunda 3 puanın sahibi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here