TRT Haber “Yol Arkadaşım” Erzin’de

0
449

erzin-trt çekimiTRT Haber Kanalı “Yol Arkadaşım” belgesel programı Erzin ilçesinde belgesel çekti. TRT haber kanalı yol arkadaşım yayın yönetmeni Neşe Uğur Nohutcu ile sunucu ve kameraman ekibi belgesel çekimlerini Erzin’de yaptı.

Burnaz sahili, İssos antik kenti, başlamış kaplıcaları ve narenciyenin tanıtıldığı programda Erzin Halk Eğitim Merkezi mozaik atölyesinde de çekimler yapıldı. Erzin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce organize edilen çekimlerde,  ETÜB başkanı Bestami Özmen’in bahçesinde narenciye çekimleri yapıldı. Bestami Özmen, Erzin narenciyesi ile ilgili bilgiler verdi. Burnaz sahilindeki çekimlerde Balıkçı Cemal Akarca, Erzin sahili ve balıkçılık hakkında bilgiler verdi. Başlamış kaplıcaları hakkında köyün yaşlı vatandaşlarından Sadi Özmen ile çekim yapıldı. İssos antik kenti, Hacı Ali Şenküçük tarafında anlatıldı.

Erzin Halk Eğitim Merkez Müdür v. Ömer Fatih Yavuz, İssos antik kentte çıkan mozaiklerin artık kendi kursiyerleri tarafından yapıldığını Yol Arkadaşım ekibine tüm detaylarıyla anlattı. İlçede altı gün hazırlık ve çekim yapan TRT Haber Yol Arkadaşım ekibi daha sonra İskenderun’da ayrı çekim yapmak için Erzin’den ayrıldılar. Erzin çekimlerinin yapıldığı bölüm 28 Şubat 2014 Cuma günü saat 21.00’da TRT Haber kanalında yayınlanacak. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here