Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı!

0
67

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig futbol takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları karşılaşmaların programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Hatayspor ile Payas Belediyespor 1975 takımı bu haftayı evlerinde geçirirken, İskenderun Demir Çelikspor ile Kırıkhanspor takımlarımız da deplasmana çıkıyor.

2. Lig Beyaz grupta liderliğini sürdüren Hatayspor, yarın evinde ligin orta sıralarında bulunan Aydınspor 1923’ü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma öncesi Hatayspor Taraftarlar Derneği, taraftarlara çağrıda bulundu. Dernek yönetimi, liderliği sürdürerek hedefine emin adımla ilerleyen takımlarına gerçek manada sahip çıkmak için herkesi Pazar günkü maçta yerlerini alamaya davet etti.

Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptığı söylenemeyen İskenderun Demir Çelikspor ise yarın Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Ligin üst sıralarına zorlayan Nazilli karşısında puan arayacak olan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu zorlu karşılaşmadan alacağı galibiyet ile taraftarlarını sevindirmek istiyor.

3. lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, ligin alt sıralarından iyice uzaklaşmak için yarın evinde konuk edeceği Silivrispor’u devirip, rakibini eve eli boş göndermek istiyor. Zorlu karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Payas Belediyespor 1975 yönetimi, taraftarın takıma vereceği destek ile rakiplerini yenebilecekleri belirtti.

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ise ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak, bu başarılı çıkışlarını deplasmanda karşılaşacağı Şekerspor A.Ş. karşısında da sürdürmek istiyor.  Ligde aynı puanda yer alan rakibini yenerek, ligde bir üst sıraya yükselmek istiyor. İşte program;

Hatayspor-Aydınspor 1923

9 Şubat 2014 Pazar Saat 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Ali Şükrü Beldüz, Suat Fidan, Kerem Yükünç

Nazilli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor

9 Şubat 2014 Pazar Saat 13.30

Stat: Nazilli İlçe

Serkan Ergün, Barış Çardakli, Can Öztekin

Payas Belediyespor 1975-Silivrispor

9 Şubat 2014 Pazar Saat 13.30

Stat: Payas İlçe

Volkan Yalın, Özkan Yaşasın, Eser Eti

Şekerspor A.Ş.-Kırıkhanspor

9 Şubat 2014 Pazar Saat 13.30

Stat: Polatlı İlçe

Yiğit Arslan, Tamer Okuldaş, Volkan Cindemir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here