8. Hatay Şampiyonluğu

0
275

İKEM Koleji Erkek Basketbol Takımı Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Liselerarası Basketbol Turnuvasında Hatay şampiyonu yine İkem Koleji oldu. Özel İKEM Anadolu Lisesi erkek takımı final maçında Hacı Ali Nurlu Anadolu Lisesini 53–34 yenerek liselerarası basketbolda Hatay Şampiyonluğu unvanını 8. kez elde etme başarısını gösterdi.

Final maçı Antakya Kapalı Spor Salonunda oynandı. Finali İskenderun temsilcisi İKEM Anadolu Lisesi ile Antakya temsilcisi Hacı Ali Nurlu Anadolu Lisesi oynadı. Karşılaşmayı çok çekişmeli geçen periyotlar sonunda 53-34 kazanan İKEM Anadolu Lisesi oldu ve İskenderun’a 8. kez basketbolda Hatay şampiyonluğunu getirdi.

Özel İKEM Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Koçu Haluk Kaynak, mutlu olduklarını dile getirerek; “Basketbol takımımız zorlu final maçında rakibini 53-34 yenerek 8. kez İskenderun’umuza ve okulumuza Hatay şampiyonluğunu getirdi. Gelen bu şampiyonlukların tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiş olduk. Takımımızdaki öğrencilerimi tek-tek alınlarından öpüyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedeflimiz bölgeler arası müsabakalarına katılıp en iyi dereceyi alıp daha sonraki Türkiye finallerine kalmaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here