75. Yıl Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

0
253

gani bahadırlıİskenderun Dr. Gani Bahadırlı 75. yıl anaokulu öğrenci öğretmen ve idarecileri tarafından Grand Plaza’da yılsonu gösterisi düzenlendi.

Minik yüreklerin bir yıl içerisinde öğrendikleri bilgi ve becerilerini sergiledikleri yılsonu etkinliklerinde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e geniş yer verildi. Osmanlı ve Türk motiflerinin öğrenciler tarafından görsel olarak sahnelendiği gösteriler renkli görüntülerin oluşmasına neden olurken salonu dolduran anne babalar başta olmak üzere davetliler gösterileri büyük beğeni ile izlediler.

Gösterilerde bir konuşma yapan okul müdürü Ayşe Ersoy okul öncesi eğitimin önemine ve özelliklerine vurgu yaparak; “Değerli velilerimiz, Evlatlarımız bizim en değerli varlıklarımız, onlara iyi birer gelecek hazırlamak bütün çabamız. 9 ay önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zaman zarfında yanımızda yakınımızda olduğunuz için, bu kadar değerli inciler yetiştirdiğiniz için ve okulöncesi eğitimin önemine inandığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenci velilerinin ayakta alkışladıkları gösterileri başarılı bir şekilde sergileyen 75. yıl ana okulu öğrencileri bir yıllık eğitim ve öğretim yılının sonunda anne baba ve öğretmenlerine en güzel hediyeyi başarılarıyla gösterdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here