Öz Şampiyonlar, Siyah Kuşak Dan Sınavlarından Başarıyla Döndü

0
769

tekvando10Tekvando Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Siyah Kuşak Dan Sınavı’ müsabakaları, 24-25 Aralık 2016 tarihinde 8 ayrı bölgede yapıldı. İskenderun’un Tekvando branşındaki başarılı ismi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulunun tekvandocuları da 24 Aralık Cumartesi günü 6 sporcu ile Mersin’de, 25 Aralık Pazar günü de 4 sporcu ile Ankara’daki sınavlarda ter döktü. Sınavlardan başarı ile çıktıklarını kaydeden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulu Antrenörü Mehmet Korhan; “10 sporcu ile katıldığımızı sınavlardan 10’da 10 yaparak bütün sporcularımız sınavı geçmişlerdir” diye konuştu.

tekvando11

Mersin ve Ankara’daki sınavların kendileri için öneli olduğuna da dikkat çeken Antrenör Korhan; “Mersin ilinde sınava katılan sporcularımızdan, Mustafa Şahin ile Belinay Yetkin 1.Gıptan 1.Puma yükselirken, Seray Yalçın, Emrullah Sezer, Mazlum Doğan isimli sporcularımız da 1.Gıptan 1.Dana yükseldiler. Hasan Orhan ise 1.Dan’dan 2.Dan’a yükselmiş, böylece 6 sporcumuz da sınavı başarı ile geçmişlerdir.

Aynı zamanda Ankara’da sınava giren sporcularımızdan Ayşe Demirsavcı ile Selin Bağdatlı 2. Dan’dan 3. Dan’a geçerken, Suat Çiçek 3. Dan’dan 4. Dan’a, Fikret Korhan ise 4. Dan’dan 5. Dan’a yükselerek başarı elde etmişlerdir. Toplamda 10 sporcu ile sınava katılıp 10’da 10 yaptığımız için mutluyuz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here