Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı!

0
111

spor-haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftaki programa göre, Tuzlaspor-Hatayspor maçı Cumartesi günü, Van Büyükşehir Belediyespor-Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor-Kemerspor 2003 ve Payasspor-Maltepespor maçları ise Pazar günü oynanacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Bordo-Beyazlı Hatayspor, bu hafta sonunu İstanbul’da Tuzlaspor karşısında geçirecek. Tuzla Belediye Sahasında oynanacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor dün İstanbul’a gitti. Bordo-Beyazlı temsilcimiz ligde çıktığı son 4 deplasman maçının 3’ünü kazandı, 1’inde berabere kaldı. Hatayspor, deplasmanda oynadığı son Tokatspor, Sarıyer ile Menemen Belediyespor maçlarından galibiyetle ayrılırken, Etimesgutspor ile 0-0 berabere kaldı. Hatayspor Tuzla deplasmanından da puan veya puanlar almak hedefi ile bugün sahaya çıkacak.

Üçüncü Lig temsilcilerimiz de bu hafta sonu zorlu karşılaşmalara çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu Çatalcaspor’a yenilerek liderlik koltuğundan inen Kırıkhanspor, yarın sahasında Kemerspor 2003’ü ağırlayacak. Satı-Lacivertli ekip bu maçtan galip gelerek geçen haftanın telafisinin peşlinde olacak. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik çizen Erzin Belediyespor ise Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Klasmanda orta sıralarda yer alan Payasspor da sahasında ağırlayacağı Maltepespor karşısında puan mücadelesi yapacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Tuzlaspor-Hatayspor

10 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 13.30

Tuzla Belediye Sahası

Gürel Uzuner, Ejder Yapıcı, Yavuz Bahadır Ordu

Van Büyükşehir Belediyespor-Erzin Belediyespor

11Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Van Atatürk Stadı

Semih Güner, Ali Orhun Kara, Ahmet Ulu

Kırıkhanspor-Kemerspor 2003

11Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Enez Kaplan, Engin Gökçe, Nevzat Teker

Payasspor-Maltepespor

11Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Alper Oran, Abdullah Melih Karaduman, Abdulkadir Döner

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here