Hatayspor, Nazilli’de Hayat Buldu

0
85

hatayspor7Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren ilimiz temsilcisi Hatayspor, nefes kesen 90 dakika sonunda deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 2-0 yenerek ligde kalmanın sevincini yaşadı.

Orduspor ve Pazarspor’un daha önceden kümeye düştüğü grupta Hatayspor, K.Maraşspor, Anadolu Üsküdarspor ve Bayrampaşaspor son 90 dakikada kümede kalma savaşı verdi. Gerek kümeye düşecek takımı gerekse Play-Off’a çıkacak takımı uzatma dakikaları belirledi. Hatayspor Nazilli’de aldığı bu önemli galibiyetle puanını 35’e çıkararak ligi 13. sırada tamamladı. Grubumuzdan kümeye düşen takım Ordu’da 2-1 galip gelmesine rağmen Bayrampaşaspor oldu.

Maçın başında denk kuvvetler şeklinde geçen müsabakada galibiyet hedefine odaklanan Hatayspor, 39. dakikada Ahmet Güven’in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı. İkinci yarıya da istekli başlayan Hatayspor 53. dakikada tecrübeli ayak Serkan Koç’un golü ile farkı ikiye çıkardı.

Skor avantajını hakemin son düdüğüne kadar koruyan Hatayspor, 2-0 kazandığı maçın ardından ligde kalmanın sevincini yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here