‘Cevap Vermek Zorundalar!’

0
93

chp belen1CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’den Gündem Değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Belen ilçe binasında yaptığı toplantıda ülkenin ve Belen ilçesinin gündemini değerlendirdi. 13 yıllık AKP iktidarının ülkeyi büyük bir kaosa sürüklediğini kaydeden Yüksel, ülkemizin 90 yıllık birikimlerinin 13 yılda yandaşlara peşkeş çekildiğini de vurguladı. Yüksel CHP’nin Belen’de büyümeye devam edeceğinin de altını çizdi.

Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı ve siyasi çekişmeleri değerlendiren CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Belen’de parti binasında basın mensuplarına ve Belenli CHP’lilere seslendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, AKP iktidarının yaptığı hataları gözler önüne süren Yüksel, ülkenin olumsuzluklar yumağı haline geldiğini, milli ve manevi değerlerin heba edildiğini kaydetti ve 90 yıllık birikimlerinin 13 yılda yandaşlara peşkeş çekildiğini vurguladı.

chp belen2

Son zamanlarda artan terör olaylarına da değinen Başkan Yüksel; “Terörden şikâyet edenlere buradan sesleniyorum. Terör örgütü militanlarını aklamak için Habur’da çadır mahkemelerini kim kurdu? Oslo’da terör örgütü ile görüşen kim? Açılım adı altındaki çalışmaları yürüten kim? Hendekler kazılırken, barikatlar yapılırken iktidarda olan kimdi? AKP iktidarı ve hükümet yetkilileri, bunların cevabını vermek zorundadır. Terör tüm ülkenin baş belasıdır. Ancak bunlara çanak tutanlar da hesap vermelidir” diye konuştu.

İlçe Başkanı Yüksel, toplantıda genel değerlendirmelerin yanı sıra yerel değerlendirmelerde de bulundu. Belen’de CHP’nin büyümesinden rahatsız olanların varlığından bahseden Yüksel; “CHP’nin Belen ilçesinde büyümesinden rahatsız olanlar, partimiz aleyhine çalışan şahıslar var. Sizin ve sizin gibilerin gücü CHP’nin büyümesini durdurmaya gücü yetmeyecektir. Biz doğru bildiğimiz gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in sözleri, toplantıya katılanlar tarafından büyük alkış ve beğeni topladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here