Dörtyol Esnafspor Güle Oynaya! 5-0

0
380

spor-dörtyol esnafspor14. Hafta Sonunda Puanını 10’a Çıkaran Dörtyol Esnafspor Liderlik Keyfini Sürdürüyor

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan maçlarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Ender Bekir Eryılmaz ile Ali Bezgin’in yönettiği karşılaşmada grup lideri Dörtyol Esnafspor, Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 5-0’lık skorla mağlup etti. Dörtyol Esnafspor’a üç puan kazandıran golleri 5, 6 ve 40. dakikalarda Muhammet, 42. dakikada Gökhan, 60. dakikada da Emre attı.

spor-karaağaçspor1

Grubun önemli diğer karşılaşması ise Antakya’da oynandı. Çekmece Belde Stadındaki karşılaşmada Armutluspor, Karaağaçspor’u 2-0 mağlup etti.

Nazım Koka Stadında oynanan Serinyolspor-Dörtyol Belediyespor maçının galibi de Serinyol temsilcisi oldu. Serinyolspor kendi sahasında ağırladığı Dörtyol Belediyespor’u 3-0 yenerek ilk 3 takımın bir üst kategoriye çıkacağı grupta 7 puanla 3. sıraya yükseldi.

Alınan bu sonuçların ardından Dörtyol Esnafspor, 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 de beraberlik alarak topladığı 10 puan ile liderliğini sürdürürken, Armutluspor da 8 puan ile 2. sırada yer alıyor.

spor-armutluspor1

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here