İskenderun Belediyespor, Hükmen Galip İlan Edilecek

0
388

iskenderun bldspor6Play-Off’a Kalacak son takımının belirleneceği ve 89. dakikası oynanırken İskenderun Belediye Gençlikspor’un 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Reyhanlı Belediyesporlular, hakemlere, saha komiserine ve diğer görevlilere saldırdı…

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde, Play-Off’a kalacak son takımın belirlenmesi amacıyla yapılan baraj karşılaşmasında olaylar çıktı. 89. dakikasında İskenderun Belediye Gençlikspor’un 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada, Reyhanlı Belediyesporlular, hakemlere, saha komiserine ve diğer görevlilere saldırdı.

iskenderun bldspor7

Antakya Atatürk stadında oynanan, Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğu, Hasan Yüncüoğlu ile İhsan Güler’in yönettiği karşılaşmada, dakikalar 89’u gösterirken, İskenderun Belediye Gençlikspor, Mahmut Tuncer’in attığı gollerle 2-0 önde bulunuyordu. Maçın bitimine az bir süre kala Reyhanlı Belediyesporlular, maçın hakemleri, saha komiseri ve diğer görevlilere saldırdı.

Çıkan olayların ardından saha bir anda karışırken, maçın hakemleri Mehmet Bayraktaroğlu, Hasan Yüncüoğlu ile İhsan Güler’i güvenlik birimleri güçlükle soyunma odasına götürdüler. Daha sonra da maçın hakemleri 89. dakikada karşılaşmayı bağlamak zorunda kaldı. Her ne kadar karşılaşma hakemler tarafından bağlansa da, müsabakanın İskenderun Belediye Gençlikspor takımının lehine (Hükmen) ilan edilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here